Pomagamy Szpitalom i Oddziałom Ratownictwa Medycznego!

szpital-dzieciatka-jezus.jpg

Kiedy jest się naprawdę bogatym? Mało kto zna tę odpowiedź.

Tymczasem jest ona prostsza niż myślisz, choć nie jest oczywista. Można ją znaleźć w Internecie np. jako „hasło na dziś”. Można po jej przeczytaniu kiwnąć głową na znak zgody albo zwyczajnie przepuścić ją przez oczy. I zapomnieć.

Ale można też pomyśleć o tym serio: „Bogaty jestem dopiero wtedy, gdy posiadam coś, czego nie można kupić za pieniądze”. A później można postarać się to zdobyć.

Choć może bliższe prawdy jest słowo „zasłużyć”. Na miłość, szacunek, wdzięczność i kilka innych rzeczy nie do spieniężenia. Rzeczy, które robimy bezinteresownie – to w tym wszystkim słowo klucz.

Czy my to mamy? Nie wiemy, ale staramy się na to zasłużyć. Wspierając fundację „Włącz się” pomagamy potrzebującym. Osobom, które są w trudnej życiowej sytuacji. Dziś takimi osobami są m.in. pracownicy służby zdrowia. Niedawno wspólnie z firmami Media Expert i Beko przekazaliśmy im 100 pralek i 100 suszarek. Kolejny sprzęt trafił do szpitali dzięki zaangażowaniu pracowników naszej firmy.

Ale na tym nie koniec. Potrzeby medyków są wielkie, dlatego organizujemy zbiórkę pieniędzy, które przeznaczymy na zakup wyposażenia lekarzy, pielęgniarek, ratowników i pozostałych pracowników służby zdrowia. Wydamy je celowo, na rzeczy, o które medycy poproszą.

Dlatego w tym miejscu prosimy Was o wsparcie dla tych, którzy w tym trudnym czasie są na pierwszej linii frontu walki z koronawirusem.

Szpitale w całej Polsce

Miejsce: Polska

Trwa od: 2020-04-22

Zakończenie: 2020-05-21