Przekaż 1% podatku

Drogi Podatniku,

POMÓZ NAM POMAGAĆ

Wpisz ręcznie w deklaracji numer KRS: 0000429316 ze wskazaniem celu szczególowego (Imię i Nazwisko Podopiecznego).

Nieważne ile zarabiasz i jaką kwotę stanowi Twój 1%. Przekazując nawet niewielką sumę, udzielasz realnego wsparcia naszym podopiecznym.

Jeśli chcesz wesprzeć Fundację „Włącz się” przekazując 1% swojego podatku, skorzystaj z darmowego programu on-line, który szybko i sprawnie pozwoli Ci na rozliczenie podatkowe.

numer KRS fundacji Włącz Się przypisywany jest automatycznie w programiee-pity 2017

​Masz pytania dotyczące rozliczenia z fiskusem? Napisz do nas: fundacja@fundacjawlaczsie.pl - pomożemy!

Elektroniczne rozliczanie podatków to najszybszy sposób na dostarczenie gotowych formularzy PIT do Ministerstwa Finansów i otrzymanie zwrotu z podatku. Twój formularz w tym samym dniu po wysyłce trafia do właściwego Urzędu Skarbowego.

Wypełniając PIT przy pomocy udostępnionego linku, wspierasz jednym procentem podopiecznych Fundacji WŁACZ SIĘ, czyli osoby w trudnej sytuacji życiowej, ludzi i członków ich rodzin ciężko chorych i potrzebujących. Pomagasz dzieciom z Placówek Opiekuńczo – Wychowawczych oraz z rodzin zastępczych. Wspierasz również działalność Fundacji i pomagasz w realizacji jej kolejnych szczytnych celów.

Możesz również własnoręcznie wpisać nasz numer

w swoim zeznaniu podatkowym!!!

Jeśli masz uwzględniony cel szczegółowy to dopisz Imię i Nazwisko Podopiecznego

Zachęcamy do sprawdzenia naszej organizacji w wykazie OPP uprawnionych do otrzymywania 1% podatku dochodowego od osób fizycznych na rok 2017: