Mateusz Grabowski z Woli

mateusz g.JPG

Mateusz Grabowski z Woli, lat 25

3 października 2017 między 19.00-20.00 jadąc z pracy do domu, w okolicznościach  bardzo złych warunków atmosferycznych, Mateusz wpadł w poślizg i uderzył w przydrożne drzewo. W wyniku uderzenia doznał poważnych obrażeń ciała, szczególnie w obrębie głowy. W skutek wypadku chłopak doznał licznych pęknięć twarzoczaszki. W jego głowie powstało wiele niebezpiecznych krwiaków. Przez dłuższy czas Mateusz był w śpiączce. W tej chwili powoli wraca do pełnej świadomości umysłowej.

Rodzina i przyjaciele apelują o pomoc w zebraniu środków pieniężnych niezbędnych do przeprowadzenia intensywnej rehabilitacji, która jest szansą na szybki powrót do zdrowia.

Fundacja Włącz Się uruchamia zbiórkę poprzez swoją stronę i z całego serca zachęca do dokonywania wpłat poprzez system PayU oraz bezpośrednio na konto Fundacji:

PKO Bank Polski

Fundacja Włącz Się!

ul. Za dworcem 1D, 77-400 Złotów

Liczymy na wszystkich wspaniałych daczyńców i z góry dziękujemy za wpłaty!!!!

Mateusz Grabowski

Miejsce: Wola

Trwa od: 2017-10-23

Zakończenie: 2017-12-31

Dzieci Dzieciom na Dzień Dziecka!

Dzieci dzieciom - siódmoklasiści ze Złotowa dali przykład! Fundacja „Włącz się!”, we współpracy z wolontariuszami z jednej ze złotowskich szkół podstawowych,... więcej »