Podziękowania

Rodzina-Okonek.jpg
Rodzina z Okonka Otrzymaliśmy podziękowania od rodziny z Okonka Pani Marioli i Pana Eugeniusza wraz ze swoimi pociechami.
00014.jpg
Ochronka „Franciszek” w Obornikach
0001.jpg
Słoneczny Dom – Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza z Krzyża Wielkopolskiego Oto kolejne podziękowania… Aż się łza w oku kręci… Dziękujemy!
Bez-nazwy-1.jpg
Dom Dziecka z Bodzewa i Gostyni- akcja zakończona Dzieci z Domu Dziecka w Bodzewie i Gostyniu także dziękują.
Dom-Dziecka-Szamocin1.jpg
Dom Dziecka z Szamocina Wpływają już pierwsze podziękowania od obdarowanych Domów Dziecka. Jest nam niezmiernie miło.
00016.jpg
Stowarzyszenie Zastępczego Rodzicielstwa Otrzymaliśmy podziękowanie za pomoc w ufundowaniu paczek ze słodyczami na spotkanie integracyjne dzieci z rodzin zastępczych wraz z opiekunami. Jest nam bardzo miło.
00013.jpg
Podziękowanie Dom Samotnej Matki z Dzieckiem – Zapowa Tym razem podziękowania otrzymaliśmy z „Domu Samotnej Matki z Dzieckiem” MONAR-MARKOT z miejscowości Zapowa. Przypominamy, iż Dom Samotnej Matki z Dzieckiem to jednostka samorządowa, samodzielnie działająca, w której przebywa 40 podopiecznych. Pomogliśmy Im w zdobyciu telewizora.
00012.jpg
Projekt Kostka 2013 W tym roku także wspieraliśmy Projekt Kostka 2013. Pomagaliśmy przy organizacji wydarzenia jako jeden ze sponsorów, za co otrzymaliśmy podziękowania  [:)]